Vrouw met krullend haar en leren lammy jack Goosecraft leunend op krukje in tuin

Van Arendonk nu ook dé shop voor toffe kleding en jassen

Van Arendonk is allang niet meer enkel een schoenenwinkel. Van Arendonk is veel meer dan dat. Een paar jaar geleden hebben we onze schoenencollectie uitgebreid met een aantal kledingstukken en sindsdien groeit ons kledingaanbod met het seizoen. Van een paar T-shirts en joggingpants zijn we gegaan naar een collectie kleding met daarin jassen, jacks, truien, polo’s, T-shirts en de fijnste homewear. En vergeet ook zeker onze accessoires niet, zoals sjaals, mutsen en handschoenen. Ontdek het hier!

Man met Goosecraft Ringostar overshirt zittend op stoel met benen op tafel en drankje drinkend

Making the ordinary legendary met de jassen van Goosecraft

Van leren bikerjacks tot fluffy teddy jassen en warme wollen coats: de collectie van Goosecraft heeft voor ieder wat wils. Goosecraft is trendy, stoer en is altijd voorzien van iets extra’s. Denk hierbij aan patches, pins of studs. De collectie is enorm veelzijdig. Je vindt er namelijk basic jassen in een mooie cognackleur, maar ook extravagante exemplaren in knalroze teddy of bezaaid met patches. We like it! En ja, we hebben zowel damesjassen als herenjassen van dit gave merk.

Vrouw met felroze teddy jas Goosecraft
Man met witte trui en grijze UGG muts en sjaal

UGG: comfortabel, zacht en warm

UGG is veel meer dan alleen de bontgevoerde laarzen van járen terug – die nu overigens weer een comeback maken. In de collectie zien we pantoffels, outdoor veterboots, comfy slides en natuurlijk ook de classic boots. Maar vergeet ook zeker de mutsen, handschoenen, sjaals, sokken, homewear en jassen niet. Deze items nemen een steeds grotere plek in in onze UGG collectie en dat is niet voor niets: of ze nu wel of niet zijn voorzien van het fluffy schapenwol, ze zijn allemaal even zacht en warm. Precies zoals alleen UGG dan kan. Tegenwoordig kun je je dus vrijwel volledig hullen in een comfy UGG outfit met een sweatpants, hoodie, vest, jas, muts, handschoenen, sjaal én boots.

Next level menswear van Koll3kt

Bij het Nederlandse herenmerk Koll3kt staan kwaliteit, functionaliteit en innovatie centraal. Dit merk maakt fantastische herenkleding die zowel sportief als stijlvol gedragen kan worden. In de zomermaanden zien we mooie polo’s in vrolijke, terwijl de wintercollectie bestaat uit fijngebreide coltruien en sweaters.

Man zittend op groen beklede trap met Koll3kt off-white sweater met knoopjes

Naast dames- en herenschoenen van verschillende topmerken shop je bij Van Arendonk nu dus ook hele gave jassen, truien, vesten, homewear en outdoor items zoals mutsen, sjaals en handschoenen. Je complete outfit kan zomaar ineens bij Van Arendonk vandaan komen. Da’s nog eens makkelijk shoppen!

Bronnen beelden: Goosecraft, Van Arendonk

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en trends? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Andere blogs: Dit zijn de laarzentrends van herfst/winter 2022-2023, De 5 sneakertrends die 2022 domineren, Nieuw bij Van Arendonk: jassen

✓ 11 fysieke winkels
StarStarStarStar Star
9.1