Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Van Arendonk Tilburg

Hoe kom je bij Van Arendonk Tilburg? Onze winkel in Tilburg zit aan de Juliana van Stolbergstraat met leuke verrassende zaakjes. Van Arendonk Tilburg is gelegen in een zijstraat van de hoofdwinkelstraat de Heuvelstraat. Midden in Tilburg centrum dus erg makkelijk te vinden! In Tilburg wordt iedere klant welkom geheten door ons enthousiaste team. Het is iedere week in Tilburg koopzondag. Kom je snel een kijkje nemen? We helpen je graag met het uitzoeken van het perfecte paar schoenen door middel van deskundig advies. Onze Van Arendonk Schoenen winkel in Tilburg verkoopt topmerken als Floris van Bommel, Michael Kors, Nubikk, Magnanni, Lilian en Peter Kaiser.

tilburg

Shop je schoenen in de bruisende textielstad Tilburg

Tilburg is de stad van textiel, de UvT, Schrobbelèr en natuurlijk Guus Meeuwis. Aan events, concerten en muziek geen gebrek; het imposante 013, parken en pleinen bieden het vele creatieve talent een podium. Na het winkelen strijk je vanzelf neer op de terrasjes aan de Korte Heuvel, Piusplein, Oude Markt of De Heuvel. Bruisend textielstad Tilburg blijft zich ontwikkelen en biedt gezelligheid alom.

Voor reparaties en onderhoud van schoenen werken wij samen met de beste erkende schoenmakers van de regio: Frans Hommersom en Joep van den Berg.

Vacatures

Voor onze Topwinkel in Tilburg zoeken wij; Zeer ervaren Shopmanager (m/v) voor Van Arendonk en P’leisure in Tilburg

Onze winkel in Tilburg is niet zo maar een winkel; het is misschien wel een van de beste schoenenwinkels van Nederland. We zoeken dus ook niet zo maar een shopmanager, we zoeken een van de beste van Nederland! Deze functie is dus niet "je volgende stap". Nee, jij bent de volgende stap voor onze winkel.

PROFIEL
- Minimaal 10 jaar ervaring als shopmanager in schoenen of fashion - Je bent gewend om in het hoge segment te werken - Je hebt leiding gegeven aan een team van 15+ personen - Je geeft actief leiding vanaf de vloer en niet vanachter je bureau - Aantoonbare ondernemingsinstelling

Ben je enthousiast?
Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar:
Van Arendonk Schoenen T.a.v David Peeters Juliana van Stolbergstraat 17-19 5038 AM, Tilburg
Of mail naar [email protected]Wij zijn op zoek naar een representatieve en enthousiaste verkoper (m/v) die ons team kan komen versterken. (tot 20 uur per week, ook in het weekend)
Loop even binnen in ons filiaal in Tilburg en vraag naar dhr. van Bremen (vergeet niet je C.V. en pasfoto mee te nemen). Schriftelijk reageren? Dat kan ook! Je kunt een brief incl. je C.V. en een pasfoto opsturen naar Juliana van Stolbergstraat 19, 5038AM te Tilburg (reageren per e-mail kan via [email protected])
 
Top
home Home cart Winkelwagen