Van Arendonk Nederland1
cart Winkelmand
menu

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Van Arendonk Tilburg

Hoe kom je bij Van Arendonk Tilburg? Onze winkel in Tilburg zit aan de Juliana van Stolbergstraat met leuke verrassende zaakjes. Van Arendonk Tilburg is gelegen in een zijstraat van de hoofdwinkelstraat de Heuvelstraat. Midden in Tilburg centrum dus erg makkelijk te vinden! In Tilburg wordt iedere klant welkom geheten door ons enthousiaste team. Het is iedere week in Tilburg koopzondag. Kom je snel een kijkje nemen? We helpen je graag met het uitzoeken van het perfecte paar schoenen door middel van deskundig advies. Onze Van Arendonk Schoenen winkel in Tilburg verkoopt topmerken als Floris van Bommel, Michael Kors, Nubikk, Magnanni, Lilian en Peter Kaiser.


tilburg

Shop je schoenen in de bruisende textielstad Tilburg

Tilburg is de stad van textiel, de UvT, Schrobbelèr en natuurlijk Guus Meeuwis. Aan events, concerten en muziek geen gebrek; het imposante 013, parken en pleinen bieden het vele creatieve talent een podium. Na het winkelen strijk je vanzelf neer op de terrasjes aan de Korte Heuvel, Piusplein, Oude Markt of De Heuvel. Bruisend textielstad Tilburg blijft zich ontwikkelen en biedt gezelligheid alom.

Voor reparaties en onderhoud van schoenen werken wij samen met de beste erkende schoenmakers van de regio: Frans Hommersom en Joep van den Berg.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.
 
Top