Van Arendonk Nederland1
cart Winkelmand
menu

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Van Arendonk 's-Hertogenbosch

Hoe kom je bij Van Arendonk Den Bosch? Onze winkel in ‘s-Hertogenbosch zit aan de gezellige Hinthamerstraat, dat zich kenmerkt door de typische afwisseling van winkelketens en boetiekjes; midden in Den Bosch centrum! In Den Bosch wordt iedere klant welkom geheten door onze filiaalmanager en zijn enthousiaste team. Het is iedere week in Den Bosch koopzondag. Op zoek naar een specifieke schoen? We helpen je graag met het zoeken naar het perfecte paar schoenen door middel van vakkundig advies. Onze Van Arendonk winkel in ‘s-Hertogenbosch verkoopt topmerken als Floris van Bommel, Michael Kors, Nubikk, Magnanni, Lilian en Peter Kaiser.

s-hertogenbosch

Shop je schoenen in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch


Denk je aan Den Bosch, dan denk je aan shoppen, de Bossche bollen van Jan de Groot en de Binnendieze rondvaarten met al het historisch moois wat de stad te bieden heeft. Breng een bezoek aan het Stedelijk Museum met een indrukwekkende internationale collectie en plof daarna neer op een terrasje aan de Parade. Aan deze compacte, complete winkelstad hoeft niets toegevoegd te worden; bourgondisch Den Bosch voldoet aan alle eisen voor een heerlijk dagje uit.

Voor alle reparaties en onderhoud van onze schoenen werken wij samen met de Leermeester.

Vacatures


Wil jij graag een (bij)baan in de schoenmode?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers om ons bij te staan tijdens de VAKANTIEPERIODE en in de WEEKENDEN.
Jij bent spontaan en energiek, en weet onze klanten van goed advies te voorzien.
Wij plannen in overleg met jou de werkuren in.

Wil jij onze nieuwe collega worden, stuur een mailtje naar denbosch@vanarendonk.nl of bel naar onze winkel in Den Bosch.» Bekijk alle vacatures
Top