Van Arendonk Nederland1
cart Winkelmand
menu

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Van Arendonk Groningen

Hoe kom je bij Van Arendonk Groningen? De winkel in Groningen is een officiële Van Bommel Authorized Shop, met een extra uitgebreide Floris van Bommel en Van Bommel collectie. Van Arendonk Groningen zit aan de Herestraat, midden in Groningen centrum en het is dé winkelstraat voor alle Groningers. In Groningen wordt iedere klant welkom geheten door dhr. Oscar van der Woude en zijn enthousiaste team. Het is iedere zondag
in Groningen koopzondag. Op zoek naar een specifiek paar schoenen? Wij helpen je graag! Onze Van Arendonk Schoenen winkel in Groningen verkoopt topmerken als Antony Morato, Michael Kors, Nubikk, Magnanni, Lilian en Peter Kaiser.

groningen

Shop je schoenen in het levendige centrum van Groningen

Groningen is levendig, bruisend en gastvrij. Door de universiteit zit Groningen vol studenten die van het goede leven houden. Maar het is voor iedere leeftijdsklasse een aanrader om Groningen eens te bewonderen. Shoppen doe je aan de Grote Markt, de Vismarkt en in de Herestraat. Gezelligheid kent geen tijd wordt wel heel letterlijk genomen door de Martinistad; in Groningen hanteren horecagelegenheden geen sluitingstijd! Dat wordt snel richting het hoge noorden.

Vacatures

Momenteel hebben we geen vacature bij Van Arendonk Groningen.

» Bekijk alle vacatures
Top