Van Arendonk Social Media

Benieuwd naar de laatste trends, de leukste nieuwtjes en gave acties? Volg Van Arendonk dan op social media! Wij zijn actief op verschillende social media kanalen om al onze trouwe fans, volgers en klanten op de hoogte te houden. Natuurlijk posten we hier ook onze nieuwste aanwinsten voor de collectie en nemen we jullie mee op inkoop. We horen graag jullie mening over de mooiste schoenen! Mocht je zelf een vraag hebben of advies willen, dan mag je ons altijd benaderen via Facebook en Instagram bijvoorbeeld. We like to stay in touch!

Instagram

Instagram is hét medium waar we onze mooie schoenen kunnen showen middels foto's en beeldmateriaal. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwste parels die binnen komen? Hou dan zeker ons account in de gaten via Instagram/vanarendonkschoenen. Hierin laten we bijna iedere dag zien wat onze schoencollectie biedt en geven we alvast sneakpeaks van schoenen die binnen gaan komen. Prachtige foto's en styled shoots die nét dat beetje extra geven aan de schoen! Maar ook de campagnebeelden van onze leukste merken geven we graag prijs. Super mooie fotografie met knappe modellen die de schoenen professioneel showen. Door deze fashion beelden wil je de nieuwe schoenen het liefst meteen kopen om er op rond te paraderen. Ook proberen we tips te geven over hoe je de schoen zelf kunt stylen of matchen met bepaalde kleding. Sommige sneakers staan nu eenmaal geweldig onder een rok en bepaalde enkellaarsjes te gek bij die flared pants. Nieuwsgierig? Volg @vanarendonkschoenen op Instagram! En als je zelf een nieuw paar hebt aangeschaft, een gave foto hebt om te delen of ons een tip wilt doorgeven van een tof merk; tag ons dan gerust in je bericht. Wij vinden het alleen maar leuk om schoenen te zien shinen! En wie weet zie je jouw bericht wel terug in onze timeline.

Facebook 

Als je niks wilt missen over de laatste nieuwtjes, events en acties, volg ons dan zeker op Facebook. Via Facebook proberen we onze klanten en trouwe volgers zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van al het nieuws wat Van Arendonk treft. Als er bijvoorbeeld evenementen in onze winkels zijn zoals een Ladies Night of Mannen event, communiceren we dit niet alleen via een nieuwsbrief maar ook op Facebook. Zo proberen we zoveel mogelijk klanten en shoppers te bereiken. Maar ook als je gewoon eens rond wilt neuzen, ben je natuurlijk hartstikke welkom. Gezellig! Daarnaast hebben we het hele jaar door acties zoals een gift bij aankoop, een merkweek waarin een bepaald schoenenmerk zoals Nubikk in de spotlight staat of de start van onze geweldige SALE. Via Facebook houden we iedereen op de hoogte van al dit leuks! Ook gebruiken we dit kanaal als klantcontactpunt. Mocht je een vraag hebben, stuur dan gerust een berichtje! Ons webcare team probeert je zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord op je vraag. Wil je liever ons op andere manieren bereiken, kijk dan eens bij contact.

Pinterest

Per seizoen proberen we onze nieuwe collectie via zoveel mogelijk social media kanalen te showen. Daarbij mogen we Pinterest natuurlijk niet vergeten! Dit populaire platform heeft beeld als kracht omarmd. En laat beeld nu zeer belangrijk zijn voor fashion en in het geval van Van Arendonk; schoenen. Juist door de schoen te zien (om vervolgens ook aan te raken en te passen natuurlijk) krijg je meteen een gevoel van 'Yay' of 'Nay'. Via Pinterest kun je onze nieuwe schoencollectie zien en plaatsen we ook regelmatig campagnebeelden van onze leukste merken. Ben je al nieuwsgierig? 

Nieuwsbrief

Als je nu zeker wilt zijn dat je niets mist, schrijf je dan in voor de Van Arendonk nieuwsbrief! Iedere week word je op de hoogte gehouden van alle acties en events maar vooral van de mooiste collectie van Nederland. Wat is er nieuw binnen? Welke merken willen we je niet onthouden? Zijn er bepaalde thema's te ontdekken? Je zult het iedere week weer zien als je onze digitale nieuwsbrief ontvangt! Inschrijven is heel makkelijk via deze link en je kunt je natuurlijk te allen tijde uitschrijven. Ook geeft de nieuwsbrief aan wanneer onze fantastische SALE van start gaat en die datum wil je natuurlijk niet missen!


✓ Tijdelijk ook gratis verzending op sale items
StarStarStarStar Star
9.1