Fix

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren is eenvoudig en snel binnen de bedenktijd van 30 dagen, ingaande de dag van ontvangst van je pakket. Dit geldt voor alle artikelen die via de webshop zijn gekocht. Wij maken geen onderscheid in sale, outlet of niet-afgeprijsde artikelen. 

Ruilen

Een artikel dat je hebt gekocht in onze webshop kun je alleen ruilen voor een ander artikel (in een andere maat of kleur) in één van onze winkels, mits het gewenste artikel daar op voorraad is. Ruilen via de webshop is niet mogelijk. Je kunt uiteraard wel een nieuwe bestelling plaatsen en je eerdere bestelling retourneren. 

Retourneren binnen Nederland

Er zijn twee mogelijkheden om je bestelling te retourneren:

- Via een PostNL-locatie 
- In één van onze winkels 

Retourneren via een PostNL-locatie

Voor retourneren per post brengen wij € 4,95 in rekening.

Zo stuur je je pakket retour via een PostNL-locatie:

1. Vul het bijgeleverde retourformulier in
2. Voeg dit formulier bij je retour
3. Doe de originele schoenendoos in een verzenddoos of de Van Arendonk doos of zak
4. Plak het retourlabel op je pakket
5. Geef het pakket af bij een PostNL-locatie naar keuze (locaties)

Wij accepteren alleen onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier uiteraard niet onder), voorzien van originele etiketten en labels. Indien je de schoenendoos voorziet van tape, labels of stickers en zo retour stuurt (dus zonder verzenddoos of zak), brengen wij € 10,- in rekening. De doos is dan beschadigd waardoor de schoenen niet meer in de originele staat verkoopbaar zijn. 

Mocht het retourformulier of het retourlabel ontbreken, stuur het pakket dan naar:

Van Arendonk Online Shop
Antwoordnummer 60247
5000 VB Tilburg

Voeg je naam, adres en ordernummer toe, zodat wij kunnen traceren van wie het pakket afkomstig is.

Zorg ervoor dat je een bewijs van verzending ontvangt bij de PostNL-locatie. Met dit bewijs is de zending te traceren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen die aan ons zijn gericht. Let op: retourzendingen kunnen alleen via PostNL worden verzonden. 

Retourneren in de winkel

Producten die je in onze webshop hebt gekocht, kun je ook in één van onze winkels retourneren (m.u.v. onze shop-in-shop bij Bastiaansen Modestad in Bavel en Jansen-Noy in Sevenum). De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor je aankoop. Het is niet mogelijk het aankoopbedrag contant te ontvangen in de winkel.

Terugbetaling 

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag exclusief de retourkosten (€ 4,95) binnen enkele werkdagen aan je terugbetaald. De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor je aankoop.

Heb je bij je bestelling verzendkosten betaald, dan krijg je deze volledig vergoed indien je de gehele bestelling retourneert. Mocht je bepaalde artikelen willen houden en slechts een deel van de bestelling willen retourneren, dan worden deze verzendkosten niet vergoed.

Retourneren vanuit België

Wanneer je een bestelling vanuit België wilt retourneren, dien je contact op te nemen met de klantenservice via [email protected] of te bellen met 03 331 18 00. Uiteraard kun je je bestelling ook retourneren in één van onze winkels.

International returns

If you like to return your order, let us know by contacting our customer service via [email protected] or call +31 (0)13 542 77 72. 

Top