Van Arendonk Nederland1
cart Winkelmand
menu

Betalen

Een veilige betaalomgeving vinden wij belangrijk. Daarom maken we gebruik van de betrouwbare betaalprovider MultiSafepay. Je kunt op verschillende manieren betalen: via iDEAL, met PayPal of Apple Pay, met een creditcard of achteraf met Klarna.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt bij ons online betalen met iDEAL (online betalen via je eigen bank), VISA, Mastercard, VVV-cadeaukaart, Paypal, Apple Pay en Klarna. Onze Belgische klanten kunnen ook betalen via Bancontact/Mister Cash. Alle online betalingen worden verricht via een beveiligde verbinding van MultiSafepay.

Accepteren jullie de VVV-cadeaukaart?

Zowel online als in onze fysieke winkels is het mogelijk om met een VVV-cadeaukaart te betalen, met een maximumbedrag van € 50,-. Het eventuele resterende bedrag kun je voldoen met een betaalwijze naar keuze. Stuur je (een gedeelte van) je bestelling retour, dan wordt het aankoopbedrag teruggestort op de VVV-cadeaukaart. Bewaar deze dan ook goed.

Ik heb een Van Arendonk cadeaubon. Kan ik deze ook online inwisselen?

Helaas is er geen mogelijkheid om je Van Arendonk cadeaubon in te wisselen in onze webshop.

Kan ik achteraf betalen?

Met Klarna kun je je bestelling achteraf betalen; je betaalt pas op het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Klarna voert altijd eerst een kredietcheck uit voordat je bestelling wordt goedgekeurd. Dit houdt in dat er wordt gekeken of en voor welk bedrag je een aankoop met Klarna kunt verrichten. Hiervoor is Van Arendonk niet verantwoordelijk. Na ontvangst van je pakket heb je 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Voor een betaling met Klarna betaal je € 1,95 transactiekosten. Bij een eventuele retour worden deze kosten niet teruggestort. Bij het afhalen van je bestelling in één van onze winkels kun je geen gebruik maken van Klarna.

De betaling lukt niet. Wat nu?

Indien het niet lukt om via onze site de betaling te voltooien, laat het ons gerust even weten zodat we samen kunnen kijken naar een andere oplossing. Je vindt hier onze contactgegevens.
Top