Fix

Betalen

Een veilige betaalomgeving vinden wij belangrijk bij Van Arendonk. Daarom maken we gebruik van de betrouwbare betaalprovider MultiSafepay. Je kunt op verschillende manieren betalen, of dit nu via iDEAL is, met PayPal of een creditcard; welke betaalmogelijkheid bij jou past!

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt bij ons online betalen door middel van iDEAL (online betalen via je eigen bank), VISA, Mastercard, VVV-cadeaukaart, Webshop Giftcard en Paypal. Onze Belgische klanten kunnen ook betalen via Bancontact / Mister Cash. Alle online betalingen worden verricht via een beveiligde verbinding van MultiSafepay.

Accepteren jullie de VVV-cadeaukaart?

Zowel online als in onze fysieke winkels is het mogelijk om met een VVV-cadeaukaart te betalen. Indien je een VVV-cadeaukaart gebruikt als betaalmiddel, wordt het aankoopbedrag bij een eventuele retour teruggestort op je VVV-cadeaukaart. Bewaar deze dan ook goed.
Indien het orderbedrag hoger is dan het tegoed op je kaart, kun je deze meerprijs voldoen via de overige betaalmethoden zoals IDEAL, creditkaart, Paypal of Bancontact. Andere tegoedbonnen zoals Fashioncheques zijn helaas niet mogelijk. 

Accepteren jullie de Webshop Giftcard?

Het is mogelijk om online met een Webshop Giftcard te betalen. Indien je een Webshop Giftcard gebruikt als betaalmiddel, wordt het aankoopbedrag bij een eventuele retour teruggestort op deze kaart. Bewaar deze dan ook goed. Indien het orderbedrag hoger is dan het tegoed op je kaart, kun je deze meerprijs voldoen via de overige betaalmethoden zoals IDEAL, creditkaart, Paypal of Bancontact.

Ik heb een Van Arendonk cadeaubon. Kan ik deze ook online inwisselen?

Helaas is er (nog) geen mogelijkheid om je Van Arendonk cadeaubon in te wisselen in onze webshop.

Maken jullie gebruik van achteraf betalen of Afterpay?

Het is niet mogelijk je bestelling achteraf te betalen. Wij maken geen gebruik van Afterpay mogelijkheden. Alle aankopen via de webshop dienen direct te worden voldaan.

De betaling lukt niet. Wat nu?

Indien het niet lukt om via onze site de betaling te voltooien, laat het ons gerust even weten zodat we samen kunnen kijken naar een andere oplossing. Je vindt hier onze contactgegevens.
Top