Menu
Blackstone

Blackstone

Waar kun je Blackstone schoenen kopen? Bij Van Arendonk Schoenen natuurlijk!  

Blackstone, opgericht in 1992, is een Nederlands schoenenmerk van een derde generatie familiebedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1926. Na een rijke historie van leerimport was men toe aan de volgende stap en is er een eigen schoenenlabel opgezet. De eerste schoenen die Blackstone produceerde waren nog echte werkschoenen. Tegenwoordig is het schoenenmerk vooral bekend vanwege de stoere designs en kenmerkende modellen. De schoenen van Blackstone zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Wanneer je Blackstone zegt, kun je in één adem noemen: vakmanschap, hoogwaardige materialen en puur "Dutch Design". De schoenen van het merk herken je aan het gebruik van mooie, unieke, zware leersoorten met een ruige en doorleefde look en voorzien van subtiele details. Bovendien zijn in het winterseizoen de Blackstone schoenen voorzien van een schapenvacht. Zo beschermen ze je voeten onder andere tegen kou en vocht.

Vooral de stoere man zal zich kunnen vinden in de schoenen van Blackstone, maar het label heeft ook een ruime Blackstone dames en een Blackstone kids collectie. De diverse soorten en modellen van Blackstone voor volwassenen en kinderen hebben altijd een uitgesproken stoere uitstraling. De oorsprong komt vaak dus terug in de grove zool met uiterst grof profiel, wat één van de kenmerken van de Blackstone schoenen is. De schoenen van Blackstone zijn ook zeer populair bij buitensporten zoals hiken, voornamelijk omdat de schoenen oneffenheden van de ondergrond dempen en deze zodoende niet doorgegeven aan de voet. Hierdoor wordt onnodige belasting van kniegewrichten en rugwervel tegengegaan.

Blackstone heeft voor haar reclamecampagnes met een groot aantal BN’ers gewerkt, waaronder Arie Boomsma en actrice Hanna Verboom. Vanwege het stoere karakter van de schoenen is het niet gek dat veel beroemdheden op Blackstone lopen. De schoenen zijn niet alleen mooi, ook qua comfort is Blackstone het ideale merk.

Blackstone staat bekend om boots, sneakers, bergschoenen, gympen, laarzen, enkellaarzen, veterlaarzen voor zowel dames als heren. De herenschoenen en damesschoenen van Blackstone zijn ongekend populair met modellen als LM11, LM81, LM22, LM85, LL66, JL17 in kleuren zoals blauw, cognac, zwart, off white, beige, bruin en groen.

Van Arendonk heeft altijd de nieuwste collectie Blackstone schoenen voor dames en heren op voorraad. Bestel de Blackstone modellen eenvoudig online in onze webshop of bekijk de damescollectie en herencollectie van Blackstone in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Tilburg of onze Van Arendonk shop-in-shop’s bij Bastiaansen Modestad in Bavel en Jansen-Noy in Sevenum.
x

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze uitverkoop, de laatste trends en alle winacties? Schrijf je dan nu in en ontvang onze nieuwsbrief in jouw mailbox!