Menu
Antony Morato

Antony Morato

Waar kun je Antony Morato schoenen kopen? Bij Van Arendonk Schoenen natuurlijk!  

De Italiaanse mode betaalbaar maken voor iedereen was de missie van de drie oprichters van het merk Antony Morato. De drie Italiaanse broers Caldarelli vonden de prijzen voor Italiaanse kleding zo hoog worden dat ze besloten het heft in eigen handen te nemen. Ze waren van mening dat iedereen de mogelijkheid moest hebben om zich goed te kleden, om goed voor de dag te kunnen komen met behoud van de typische, mooie Italiaanse kwaliteit.

En in 2007 was daar de geboorte van Antony Morato met een gevarieerde kleding- en schoenenlijn gericht op mannen tussen de 18 en 35 jaar. Het bedrijf bestaat nog niet zo lang maar is in de afgelopen acht jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd fashionbrand. De drie broers beschikken tegenwoordig met hun bedrijf over 41 mono-brand stores en verkopen hun kleding ook middels 3.200 multi-brand stores in meer dan 70 landen. Het Italiaanse merk Antony Morato is inmiddels dus een succesvolle speler in de wereld van mannenmode, waarbij prijs en kwaliteit uitstekend tot elkaar in verhouding staan.

De Antony Morato collecties bestaan uit drie onderdelen: Black, Gold en Silver. De Black collectie is het meest op de alledaagse fashion gericht. Deze collectie heeft zijn grote succes te danken aan de mix van verschillende stijlen en materialen. De Gold collectie is het meest op Denim gericht (Antony Morato Jeans) en de Silver collectie is gericht op sportswear.

Het Italiaanse karakter is eveneens te proeven in het design van de schoenen. De sneakers van Antony Morato zien er zeer sportief uit en lijken op regular sneakers maar in tegenstelling tot schoenen van veel andere merken zijn de sneakers van Antony gemaakt van hoogwaardig leer in plaats van stof. En dat is nog niet alles: de broers Caldarelli geven de sneakers een speciale finishing touch. Glimmende neuzen op strak gestikte sneakermodellen zijn hiervan het resultaat. Je komt daardoor zowel sportief als stijlvol voor de dag én ze zijn eveneens prima te combineren onder nette kleding.

Antony Morato schoenen is dé schoen bij uitstek voor de alledaagse man. Modellen zoals de Antony Morato sneaker met rits, met witte dikke zolen, met kartelzool, in lakleer, all white, volledig zwarte uitvoering of blauw zijn enkele schoenen die iedere man wel aan zijn voeten wenst.

Van Arendonk heeft altijd de nieuwste collectie Antony Morato schoenen voor heren op voorraad. Bestel de Antony Morato modellen eenvoudig online in onze webshop of bekijk de herencollectie van Antony Morato in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Tilburg of onze Van Arendonk shop-in-shop’s bij Bastiaansen Modestad in Bavel en Jansen-Noy in Sevenum.
x

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze uitverkoop, de laatste trends en alle winacties? Schrijf je dan nu in en ontvang onze nieuwsbrief in jouw mailbox!