New balance header

Trendalert: technische runners

Sneakers, je kunt er nooit genoeg van hebben. Raak jij ook niet uitgekeken op sneakers? Maak dan alvast plaats in je schoenengarderobe voor de trend du moment: de technische runners! De technische runschoen bepaalt al een tijdje het straatbeeld, en ook in de lente/zomer van 2023 blijft dit een van de belangrijkste sneakertrends.

Misschien denk je bij technische runners vooral aan praktische sportschoenen voor tijdens je gymsessies. Doordat de iconische hardloop sneaker fashionable is én over geavanceerde details beschikt, voeg je met dit model een echte alleskunner toe aan je collectie. De technische runschoen is voortaan dan ook jouw everyday essential. Voor je aankomende citytrip, een weekendje aan zee of naar kantoor: de technische runners zijn multi-inzetbaar. Lees in deze blog alles over de technische running shoe en hoe je deze go-to sneaker combineert!

We stellen je voor aan onze drie nieuwste technische runners:

Steve madden 2

1.Re-Run

Deze stijlvolle technische runner is een van de bestsellers van het high-end sneakerlabel Mercer Amsterdam. Mercer staat voor eigentijdse dames en herensneakers van Hollandse bodem, met een exclusieve look-and-feel. De Mercer sneakers worden op ambachtelijke wijze in Portugal en Italië geproduceerd. De Re-Run is een lichtgewicht sneaker uitgevoerd in premium leder en een rubberen loopzool met een vlakkenprofiel voor een perfecte grip en demping. De Re-Run is volledig vervaardigd uit gerecyclede materialen. Deze sportieve technische sneaker is verder voorzien van een mesh-binnenvoering en een uitneembaar OrthoLite® voetbed. Het merklogo op de tong en zijkanten maakt deze runners in stijl af. Voor zowel de vrouwelijke als mannelijk sneakerfans is er een uiteenlopend kleurenpalet. De verschillende kleurencombinaties met glimmende details verzekeren je van een futuristische look. Ben jij al ready voor de Re-Run? 

Hoe style ik de Re-Run sneaker?

Combineer de Re-Run met een nonchalante blouse, een leuke bodywarmer of teddy gilet en een flared jeans voor een comfortabele en on-trend look. De heren combineren deze Mercer sneaker met een casual jack, sweater en een jeans met een relaxte fit.      

Mercer Amsterdam

2. New Balance 725

De New Balance 725, nog zo’n fijn paar runners waar we dit seizoen niet omheen kunnen. Deze casual sneakers zijn de perfecte partners voor en na je sportsessie. Want ook met deze hippe runners trek je de stad in voor een etentje met vriend(en) of (innen) of ga je op een lazy Sunday naar het strand. De New Balance 725’s zijn geïnspireerd op de eerder uitgebrachte runners die het merk rond de eeuwwisseling lanceerde. De enigszins klassieke sneaker heeft een nieuw jasje gekregen van modern mesh. De lederen en synthetische zijkanten bieden je een perfecte ondersteuning. Extra pluspunt is de C-Cap tussenzooldemping die schokken van buitenaf opvangt. Deze trendy sneaker is afgewerkt met het beroemde N-logo. De verschillende kleurstellingen zorgen ervoor dat je dit paar runners eindeloos kunt combineren. Fashion én functionaliteit ineen dus!

new balance re-run

Hoe style ik de New Balance 725 sneaker?

Maak je look extra comfy en combineer de New Balance 725 sneaker met een oversized sweater en een jeans met een opgerolde pijp. Een perfecte easy look voor hem en haar.

3. Possession

Speels en gedurfd, dat zijn de karakteristieken van het sneakerlabel Steve Madden. Dit running shoe model van de Amerikaanse ontwerper Steve Madden trekt direct je aandacht. De Possession is uitgevoerd in zwart mesh met lederen wit- en camelkleurige zijstukken. Het binnenwerk bestaat uit een uitneembaar voetbed voor een sublieme demping. De witte hielstabilisator biedt extra ondersteuning en het grove profiel van de zool levert een optimale grip. Opvallende details zijn de merkopdruk op de zijkant, de dubbelgekleurde veters en het merkembleem op de veters. Het gestroomlijnde design en de zwarte inzetstukken dragen bij aan een headturning look. Op de hiel en tong van deze dames runners vind je handige aantreklusjes. Ideaal als je ’s morgens haast hebt, omdat je net iets lang gesnoozed hebt.   

Hoe style ik de Possession sneaker?

Heb je een feestje gepland? Style de Possession sneakers onder een lange geribde bodycon jurk met een zwart of camelkleurig leren jack. Ben je geen fan van jurken? Verruil de jurk voor een leren broek of cargo pants met een simpel T-shirt. Voeg er een bijpassende camel-zwartkleurige tas aan toe en je bent ready to go!     

Steve Madden Possession

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en trends? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

✓ 11 fysieke winkels
StarStarStarStar Star
9.1