Fix

Hoge laarzen / Knee High - Overknee Boots - SCHOENEN MUSTHAVE

1/10/2015 door Annebel van Wijnen - Happiness is an outfit
Hoge laarzen / Knee High - Overknee Boots - MUSTHAVE

Door blogger Annebel van Wijnen - Happiness is an outfit


Annebel van Wijnen is een twintig jaar oude student Communicatie- en Informatiewetenschappen met een ontzettend grote passie voor mode. Op happinessisanoutfit.com schrijft ze over alles wat haar interesseert, inspireert en enthousiast maakt in de hoop dat ook jij hier wat inspiratie zult vinden. Enjoy!


Een, zeer welkome, plotselinge, opleving van de zomer doet ons al snel vergeten dat de herfst er toch echt aan zit te komen. Afvallende blaadjes en koude briesjes geven enkele hints dat het nu toch echt niet meer lang duurt, maar één felle zonnestraal en we zijn het allang weer vergeten. En groot gelijk hebben we, de winter duurt in Nederland ten slotte lang genoeg. Gelukkig biedt deze tijd van het jaar ons het beste van beiden. Met je laptop op schoot, zittend op dat ene plekje op de bank waar de zon zo heerlijk naar binnen schijnt, browse jij naar al het schoon wat de herfst/winter collecties ons te bieden heeft. Vorige inspiratie posts droeg ik al op aan de statement jas. Dit keer is het tijd voor een andere absolute herfst/winter musthave: de hoge laars.


Ieder jaar staat het begin van de herfst gelijk aan het begin van de zoektocht naar de perfecte laars. Ik adviseer: ga dit jaar voor overknee of knee high boots. Laarzen op of over de knie in suède of leer. Ontzettend elegant en een winterstorm krijgt jou in deze laarzen absoluut niet klein. Mode-iconen en fervent liefhebbers van de overknee en knee high boot zoals Mira Duma en Olivia Palermo doen het je graag voor. En in het achterhoofd wetende dat deze twee dames ook geen ellenlange stelten hebben, is vast fijn. Want ja, ook voor de ieniemieníe's onder ons kan deze hoge laars best! En een aansluitende schacht zorgt voor 'veel been', dus lijken je benen optisch langer. Plat of met (blok)hak, spitse of juist ronde neuzen; Girl, you can rock these boots!


   

   

 

  

  

  

  

  


Meer lezen van Annebel? Kijk dan op happinessisanoutfit.com.


Ook schrijven voor Van Arendonk? Leuk! Stuur een mailtje naar [email protected]


Andere blogs: RugzakBikerjackHerfstjassen

Schoenen met croco print - MUSTHAVE

Schoenen met croco print - MUSTHAVE

17/09/2019 door Esmée - Van Arendonk
Hoge laarzen - dé laarzentrend voor het najaar

Hoge laarzen - dé laarzentrend voor het najaar

9/09/2019 door Esmée - Van Arendonk
De perfecte schoenen voor brede voeten

De perfecte schoenen voor brede voeten

28/08/2019 door Esmée - Van Arendonk
Top