Fix

Feestdagen fashion 'Shoes' - INSPIRATIE

16/12/2014 door Yasmin - Van Arendonk
Feestdagen fashion thema 'Shoes' - INSPIRATIE


Let's make it a december to remember

Je kunt er voor kiezen de hele kerst rond te sloffen in je pantoffels of het nieuwe jaar in te luiden in huispak met dito 'slippers'. Zit heerlijk, maar geef toe; echt charmant is het niet. Juist tijdens de feestdagen is het dé tijd om die blokhakken of spitse pumps weer eens uit de kast te halen! Niets staat mooier bij een little black dress, chique jumpsuit of hoge pantalon dan een lekker stel hakken. Zwart leer of suède is natuurlijk altijd goed, maar pak eens uit met een metallic coating, glinster laagje of lak op je schoeisel. Want die killerheels of one-of-a-kind boots mogen best gezien worden. Merken zoals Miu Miu, Louboutin en Jimmy Choo (maar inmiddels ook de iets leukere budget-wise merken) weten allang dat o.a. de pump het pronkstuk mag zijn van je outfit tijdens de feestdagen.


Gelukkig hebben we wat tips om pijntjes te voorkomen met die juweeltjes aan je voeten. Draag pumps met een plateau aan de voorzijde, dat 'breekt' namelijk wat hoogte. Bij een hak van 10 centimeter met een plateau van 2,5 centimeter, is de hak als het ware maar 7,5 centimeter hoog. Dat scheelt stiekem best! Daarbij lopen bredere hakken altijd beter dan het zusje van (de naaldhak). En het schijnt dat inlegzooltjes met gel ook helpen. Maar de allerbeste tip is die waarbij je de derde en vierde teen aan elkaar bindt met een stukje tape. Er loopt namelijk een zenuw tussen deze tenen, en door de tape verlicht het een bepaalde druk dat leidt tot minder pijn! Mocht je echt voor comfort willen gaan, dan bieden natuurlijk flats, ballerina's, instappers en boots met een beetje glamour de uitkomst.

Met bovenstaande tips heb je echt geen excuus meer om één van onderstaande pareltjes te laten staan... Wij willen die, en die, en die, oh doe mij die ook maar! 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


Ook schrijven over fashion news voor Van Arendonk? Leuk! Stuur een mailtje naar [email protected]
Diadora: het label voor de allermooiste retro sneakers

Diadora: het label voor de allermooiste retro sneakers

15/09/2020 door Esmée - Van Arendonk
Najaarstrend: vintage shabby chic en Engelse invloeden

Najaarstrend: vintage shabby chic en Engelse invloeden

8/09/2020 door Esmée - Van Arendonk
Top