Fix

menu

Feestdagen fashion 'Menswear' - INSPIRATIE

18/12/2014 door Yasmin - Van Arendonk
Feestdagen fashion thema 'Menswear' - INSPIRATIE

Let's make it a december, to remember.


Ja mannen, jullie ontkomen er niet aan. Tijdens de feestdagen mogen ook jullie, al is het maar voor je vriendin, familie en vrienden, net even dat beetje extra geven qua kleding. Niets staat immers mooier dan een goed pak. Een stropdas of vlinderdasje erbij; zo simpel kan het zijn om er toch verzorgd en feestelijk tegelijkertijd uit te zien. Nu vinden wij het als liefhebbers van mode natuurlijk vooral de kunst om de look compleet te maken. Dus geen bij elkaar geraapt zooitje met een ouderwetse geleende stropdas van je opoe (ok, een héle foute zo als hieronder mag). Maak er werk van! Er zijn zulke gave matches te maken met bij elkaar horende dassen, riemen, horloges, strikjes, mooie schoenen en wat te denken van een gekke sok of pochet. De pochet en de sok wordt onderschat tegenwoordig, terwijl je die in zo veel verschillende prints, kleuren en met een knipoog hebt (kijk naar Happy Socks!). Een heuse gentlemen kleedt zich tenslotte van top tot teen. En voor één keer per jaar, is dat best leuk. Toch? 


Wij hebben wat beelden voor je uitgezocht ter inspiratie van allerlei manieren om de feestdagen ook op mode gebied te laten slagen... Zegt men dat je eigenlijk met kerst geen rood, goud of groen aan mag (je bent toch geen kerstboom), wij zeggen; gewoon doen! - Happy Holidays guys!


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Mocht je nu écht helemaal niets om een chique kerst met suit & tie geven, doe dan een foute kersttrui aan, winterse sokken in stoere boots en nestel je zelf voor de open haard met warme chocolademelk en kerstkransjes.


 Bronnen: Pinterest


Ook schrijven over fashion voor Van Arendonk? Leuk! Stuur een mailtje naar [email protected]Schoenentrends lente/zomer 2021

Schoenentrends lente/zomer 2021

29/12/2020 door Esmée - Van Arendonk
Tips om je schoenen lang mooi te houden

Tips om je schoenen lang mooi te houden

15/12/2020 door Esmée - Van Arendonk
UGG is terug van (nooit) weggeweest

UGG is terug van (nooit) weggeweest

24/11/2020 door Esmée - Van Arendonk
Top