Hero banner fashionable snowboots Nubikk Yeti zilver

Fashionable snowboots die je deze winter warm houden

Ja hoor, je leest het goed. Snowboots zijn helemaal on trend dit seizoen. En daar zijn wij maar wat blij mee. Kunnen we eindelijk onze enkellaarzen verruilen voor een paar heerlijk warme boots. Gevoerd en al. Alles wat je wenst deze winter toch? Kijk snel welke snowboots dit najaar hip zijn en hoe je ze styled. 

Bij snowboots denk je misschien direct aan de puffy Moon Boots die vaak op wintersport worden gedragen. Deze boots behoren inderdaad tot de snowboot trend, maar er zijn meer – misschien iets draagbaardere – varianten waar je deze winter de blits mee maakt. De hippe snowboots van dit jaar zijn uiteraard gevoerd met een lekker wolletje en hebben vaak een puffy uiterlijk. Maar er zijn ook snowboots die wat minder opvallend zijn, maar wel lekker warm. Eén ding is in ieder geval zeker: je hoeft dit jaar niet op wintersport om snowboots te dragen. Dat kan en mag ook gewoon in ons koude kikkerlandje. Ben je nog eens hip ook!

See by Chloé snowboots gevoerd

Fashionable snowboots

Het belangrijkste aan snowboots is dat ze je voeten warm houden en dat je ermee de sneeuw kunt trotseren. Dat betekent dus dat ze waterafstotend moeten zijn en een goede zool moeten hebben. Neem dit bij deze trend niet al te letterlijk, want dan blijft er niet zo heel veel te kiezen over. We gaan dit seizoen namelijk voorfashionablesnowboots, niet perse voor praktische (wel mooi meegenomen natuurlijk). Bij de snowboot trend draait het vooral om het puffy uiterlijk en de warme voering. 

Hoe combineer je snowboots

De snowboots van nu kun je op allerlei manieren combineren. Ook met andere items dan een skibroek. Draag ze bijvoorbeeld onder je favoriete jeans, lange jurk met dikke maillot of zelfs onder een wijde broek. Er zijn geen grenzen! Draag ze gerust tijdens een dagje shoppen of naar de supermarkt – ook als het niet sneeuwt. Ben je in ieder geval verzekerd van warme voeten én voorbereid op een sneeuwstorm, mocht die inéens komen. 

Zwarte, zilveren en bruine UGG snowboots Yosi

De tofste snowboots van deze winter

Het zal je niet verbazen, maar als er één merk is dat weet hoe ze snowboots moeten maken, dan is het UGG. Dit mega populaire merk heeft zichzelf weer helemaal op de kaart gezet met haar bontgevoerde boots. Niet alleen zien we veel klassiekers bij het merk, zoals de Mini en Ultra Mini, maar ook wat meer futuristische exemplaren die perfect in het rijtje snowboots passen. Denk hierbij aan glimmende gouden en zilveren boots, zoals de Yose Puffer en Classic Maxi Ultra Tall bijvoorbeeld. Maar ook voor een klassieke snowboot heeft UGG wat je zoekt. De Adirondack boot is hier een goed voorbeeld van: stevige zool, veters en zowel aan de binnen- als de buitenkant voorzien van wol. 

Bruine snowboots met bont UGG

Naast de snowboots van UGG vind je in onze collectie ook snowboots van merken als See by Chloé en Nubikk. De boots van See by Chloé hebben veel weg van de bekende Moon Boots en kun je zowel als hoge laars als als enkellaars dragen. Nubikk heeft net zoals UGG ook gekozen voor metallics en puffy materialen. Dat wordt shinen deze winter ladies!

Wil je wel voor snowboots gaan, maar dan liever niet te opvallend? Veel modellen zijn er naast de metallic uitvoering ook in het zwart of bruin. Nog steeds even comfortabel en trendy, maar wat minder in het oog springend. 

✓ 11 fysieke winkels
StarStarStarStar Star
9.1