Olijfgroene puffy sandalen met twee banden op stenen ondergrond naast water

Comfortabel en trendy: puffy sandalen en slippers

De puffy sandalen trend duikt overal op op Instagram. Nu, nog nét voor de zomer, is het moment om jouw paar slippers of sandalen met puffy zachte straps te shoppen. Heel veel comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

Voor welke stijl je deze zomer ook wil gaan; we’ve got you covered. Kies voor een basic en minimalistische look met een paar zwarte of witte puffy slippers met gekruiste banden. Liever een hakje? Geen probleem! Een tof muiltje in een flitsende kleur maakt je (party) outfit helemaal af. Liever iets wat ook helemaal vakantie-proof is? Ga dan voor een vrolijk gekleurd sandaaltje met comfy puffy bandjes over je voet. Ideaal voor aan het zwembad, het strand of de boulevard.

We zetten de leukste puffy slippers en sandalen voor je op een rij!

Groene puffy sandalen met drie smalle bandjes

Hoe tof zijn deze platte groene slippers van VIA VAI? Over de wreef zitten drie super zachte leren bandjes en het voetbed is een beetje voorgevormd, waardoor je voeten lekker veel steun krijgen (= geen zere voeten, yes!). De bruine zool zorgt voor een sportieve look. Heerlijk voor op vakantie, deze fijne slippers. Tip: we hebben ze ook in het zwart en okergeel.

Leren cross-over sandalen Copenhagen Studios

Nog zo’n fijne basic: de leren cross-over sandalen van Copenhagen Studios. Door de brede gekruiste banden zijn ze lekker stoer en comfortabel, want ondanks dat er geen bandje over je hiel zit geven ze toch voldoende steun. Het voetbed is iets voorgevormd voor nog wat extra comfort. Draag ze onder een mooie simpele zwarte maxi jurk of onder een lichte mom-jeans met daarop een simpel T-shirt voor een sophisticated look.

Sfeerbeeld Copenhagen Studios zwarte puffy slippers met gekruiste banden

Copenhagen Studios zwarte puffy slippers met gekruiste banden  

Sandalen met hakje en asymmetrische bandjes

Met deze sandaaltjes van ALOHAS ben je helemaal partyproof. Door de puffy bandjes in verschillende breedtes ontstaat een hele toffe look. Het lage queenie hakje en bandje over de teen maakt deze geweldige sandalen helemaal af. Combineer ze onder een feestelijke slip dress voor een speciale gelegenheid of onder een jeans voor een iets meer casual look.

Is zwart niet jouw kleur? We hebben deze prachtige sandalen ook in een nude-kleur. Helemaal trendy nu!

Zwarte sandaaltjes met hak en asymmetrische puffy bandjes ALOHAS

Nudekleurige puffy sandalen met asymmetrische bandjes ALOHAS  

Comfortabele klittenbandsandalen met puffy straps

Klittenbandsandalen kinderlijk en ouderwets? Echt niet! Kijk maar eens naar deze exemplaren van Nubikk. Dit model, de Kae Jones, is gemaakt van leer en heeft een voorgevormd voetbed. De puffy sandaal heeft twee banden over de wreef die je kunt verstellen met klittenband. De zool en het voetbed hebben exact dezelfde kleur als het bovenwerk, waardoor er een mooie eenheid ontstaat. Ook de kleuren zijn prachtig en helemaal van deze tijd: olijfgroen en nude. Draag ze onder een wijde palazzo pants met daarop een linnen top voor een verfijnde zomerse look.

Nubikk Kae Jones puffy slippers met klittenband groen op stenen muurtje
Groene muiltje met brede puffy band Toral

Flashy groene muiltjes met hakje en brede puffy band

Zoals je ziet is groen een steeds terugkerende kleur als het op puffy sandalen aankomt. Blijkbaar gewoon een geweldige combinatie. Wat te denken van deze flashy groene muiltjes met 8 cm hoge queeniehak van het populaire merk Toral? De brede band over de wreef heeft een poofy effect, wat helemaal past bij deze trend. Door het klittenband kun je de band zelf wat strakker of losser doen. Zo passen de muiltjes altijd perfect. Draag ze onder een flowy bloemenjurk waarin dezelfde kleur groen terugkomt of maak je schoenen juist de eyecatcher van je outfit door ze onder een compleet zwarte outfit te dragen.

Vind je deze kleur te heftig? Ga dan voor de zwarte variant.

Puff is hot, in allerlei varianten! Maak jij je partylook voor deze zomer compleet met een paar puffy muiltjes of ga je voor comfort en kies je een paar platte puffy slides of slippers? Je kunt het zo elegant of stoer maken als je zelf wil. Wij hebben in ieder geval keuze genoeg!

Bronnen beelden: VIA VAI, Nubikk, Copenhagen Studios, ALOHAS, Van Arendonk

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en trends? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Andere blogs: Deze 10 sandalen ga je deze zomer overal zien, Nieuw merk: ALOHAS, Gewatteerde schoenen en tassen / padded - trend

✓ 11 fysieke winkels
StarStarStarStar Star
9.1