Fix

Van Arendonk Nederland
cart Winkelmand
menu

Schoenen met korting tijdens Black Friday

15/10/2018 door Esmée - Van Arendonk
Heb je al eens van Black Friday gehoord? Je weet wel, die crazy dag waarop je schoenen, kleding, tassen, televisies, laptops, auto’s, speelgoed en nog veel meer met flinke kortingen kunt scoren. Noteer 29 november 2019 alvast in je agenda, want dan barst de Black Friday schoenen gekte bij Van Arendonk los. 

Wat is Black Friday

Black Friday (ofwel Zwarte Vrijdag) is een feestelijke Amerikaanse koopjesdag waarop winkels hun producten met een flinke korting aanbieden. Deze dag valt altijd op de dag na Thanksgiving (een belangrijke Amerikaanse feestdag) en wordt gezien als de start van het seizoen waarin de kerstinkopen gedaan worden. Veel winkeliers spelen hier op in door speciale aanbiedingen te doen en flinke kortingen te bieden. Eigenlijk is Black Friday geen officiële feestdag, maar veel werknemers hebben een vrije dag na Thanksgiving wat maakt dat iedereen deze dag massaal op koopjesjacht gaat.   

In Amerika is Black Friday al jaren de drukste winkeldag van het jaar. Sommige winkels openen die dag hun deuren al om middernacht. Om zeker te zijn dat ze de beste aanbiedingen kunnen scoren, kamperen sommige shoppers voor de deur van hun favoriete winkels om als eerste naar binnen te kunnen en van de kortingen te profiteren. Bij sommige winkels kan het zelfs zó druk zijn dat het dringen is om binnen te komen. 

Black Friday in Nederland

In Nederland vieren we geen Thanksgiving – en dus eigenlijk ook geen Black Friday. Alleen zien we de laatste jaren dat steeds meer Nederlandse winkels en webshops meedoen met Black Friday deals. De gekte is in Nederland (nog) niet zo gek als in Amerika, waarschijnlijk ook omdat Black Friday voor Nederlanders gewoon op een normale werkdag valt en de meeste mensen geen tijd hebben om voor de deur te wachten tot de winkel open gaat. Desondanks is Black Friday in Nederland de uitgelezen kans om flink te shoppen en te profiteren van goede deals. 

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat Black Friday aanbiedingen anders maakt dan de ‘normale’ aanbiedingen – er valt immers wekelijks een hele stapel reclamefolders op de deurmat. Black Friday aanbiedingen zijn een stuk extremer dan de wekelijkse aanbiedingen en ook de allernieuwste producten of producten die normaal niet in de sale zijn worden flink afgeprijsd. Bij Van Arendonk doen zelfs de schoenen uit de nieuwste collecties mee met Black Friday, terwijl deze normaal pas worden afgeprijsd aan het einde van het seizoen. Dat wil je niet missen!

Wanneer is Black Friday

Noteer vrijdag 29 november alvast in je agenda, want dan is het Black Friday 2019. Black Friday wordt altijd gehouden op de dag na Thanksgiving, wat standaard valt op de vierde donderdag van november. Black Friday is dus elk jaar op de vierde vrijdag van november. Natuurlijk doet Van Arendonk ook mee en kun je tijdens Black Friday schoenen met korting kopen. 

Black Friday schoenen

Voor de beste Black Friday deals voor schoenen moet je bij Van Arendonk zijn. Op deze te gekke dag scoor je namelijk damesschoenen, herenschoenen, sneakers, laarzen, tassen en accessoires uit de allernieuwste herfst en winter 2019 collectie met een flinke korting – en dat gewoon midden in het seizoen, nog voordat de sale begint! 

Hou onze webshop en winkels goed in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws en aanbiedingen rondom de Black Friday schoenen gekte. 

Andere blogs: Bergschoenen & hiking boots, Schoenen musthave: bikerboots, Schoenen met dierenprint
How to wear: trendy muiltjes

How to wear: trendy muiltjes

11/05/2021 door Esmée - Van Arendonk
VIA VAI - Brand we love

VIA VAI - Brand we love

4/05/2021 door Esmée - Van Arendonk
Chunky loafers zijn de nieuwste schoenentrend

Chunky loafers zijn de nieuwste schoenentrend

20/04/2021 door Esmée - Van Arendonk
Top