Fix

Beurs Berlijn - BEHIND THE SCENES

16/07/2014 door Van Arendonk
Beurs Berlijn - BEHIND THE SCENES


Het inkoopteam van Van Arendonk is het hele jaar door op zoek naar de mooiste, leukste, beste en meest unieke producten. Creativiteit, authenticiteit en trends staan uiteraard voorop. Begin deze maand waren zij in het bruisende Berlijn. De zoektocht naar juweeltjes voor de lente/zomer 2015 collectie werd gestart op verschillende fashion beurzen waaronder Bread & Butter, Panorama, Premium en Seek. En we mochten met ze meespieken naar de trends van volgend jaar!

Op beurzen komen merken, winkels, bezoekers, leveranciers en trendwatchers bij elkaar. Dagen achtereen netwerken, inkopen, afspraken nagaan, rondkijken en alles in je opnemen. Wat een snoepwinkel om al die nieuwe trends en fashion te mogen bewonderen. Fashionlovers opgelet; steeds vaker zijn beurzen vrij toegankelijk, dus ook voor jou! 

Dit keer zijn wij verliefd geworden op de mooie tassen, de gevlochten espadrilles in lichte tinten en de zachte slippers met dikke banden en animalprint. Die zouden wij volgende lente graag aan onze voetjes zien! En heb je de stoere cowboyboots met perforaties al gespot? Perforaties in het leer met een andere soort stof of kleur erachter 
is een techniek die je steeds vaker gaat zien bij booties. Het geeft een speels effect, zo'n doorkijkje. Slip-ons waren deze lente al in opkomst en het zijn blijvertjes! Ook volgend jaar zien we ze weer, in zachte, luipaard en zebra stofjes. Comfort fashion blijft on top!  


Wij vinden het altijd super om inspiratie foto’s te mogen ontvangen van ons inkoopteam en willen jullie deze niet onthouden. Neem een kijkje achter de Van Arendonk-schermen en geniet mee van alle nieuwtjes! Voor welke trends ben jij gevallen?
 


  

 


  


Wil je ook schrijven voor de blog van Van Arendonk? Dat kan! Stuur een mailtje naa[email protected].   Diadora: het label voor de allermooiste retro sneakers

Diadora: het label voor de allermooiste retro sneakers

15/09/2020 door Esmée - Van Arendonk
Najaarstrend: vintage shabby chic en Engelse invloeden

Najaarstrend: vintage shabby chic en Engelse invloeden

8/09/2020 door Esmée - Van Arendonk
Top