home-collectie

AQUILA - Van Arendonk's exclusieve geurproducten voor in huis

Het gepassioneerde team bij Van Arendonk heeft met zorg en toewijding de AQUILA home-collectie gecreëerd, een geurlijn die de kunst van luxueus wonen omarmt. Maak kennis met de eerste geur uit deze reeks, Vaniglia Esotica.

Vaniglia Esotica

Laat je betoveren door ‘Vaniglia Esotica’, de allereerste geur uit de Van Arendonk AQUILA home-collectie. Deze exclusieve geurlijn, bestaande uit een roomspray, geurkaars en geurstokjes, neemt je mee op een reis langs de zonovergoten Italiaanse kust. Vaniglia Esotica is een heerlijke geur met noten van exotische vanille, ylang-ylang, roos, bergamot en musk, die je doet verlangen naar zwoele zomeravonden.

Een prachtig eerbetoon

AQUILA, wat ‘arend’ betekent in het Italiaans, is een eerbetoon aan onze familienaam én aan onze prachtige Italiaanse schoenencollectie. De producten uit onze home-collectie zijn toegankelijk en subtiel, maar krachtig genoeg om je hele huis te vullen met een heerlijke geur. En naast dat ze verrukkelijk ruiken, staan ze ook nog eens geweldig in elk interieur. De geurkaarsen, geurstokjes en roomspray zijn omhuld met stijlvol beige mat glas en hebben een houten dop. Hierdoor passen ze perfect in een minimalistisch, industrieel. landelijk of eclectisch interieur. 

Candela profumata

Creëer een warme en gezellige sfeer in huis met de AQUILA candela profumata. Deze prachtige kaars met de geur van exotische vanille, bergamot en musk laat je woonkamer heerlijk ruiken en het zachte kaarslicht zorgt voor een ontspannen ambiance. Perfect voor een gezellig avondje thuis.

AQUILA Vaniglia Esotica geurkaars met verpakking

Spray casa profumato

Geef jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of toilet een instant geurboost met de Vaniglia Esotica roomspray uit onze AQUILA home-collectie. Eén spraytje is genoeg voor een subtiele verspreiding of spray meerdere keren voor een intense geursensatie.

AQUILA Vaniglia Esotica geurstokjes en roomspray

Bastoncini profumati

Een heerlijke geur in huis én eyecatching woonaccessoire? Met onze AQUILA bastoncini profumati heb je het allebei! Geniet de hele dag van de exotische geur van vanille, ylang-ylang en musk, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen. De geurstokjes doen namelijk zelf hun werk.

AQUILA roomspray, geurkaars en geurstokjes op marmeren plateau en witte boeken

Wil jij je huis vullen met een vleugje Italiaanse klasse en een heerlijke exotische geur? Shop dan nu onze exclusieve AQUILA geurproducten online of in één van onze winkels. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

✓ SALE! Kortingen t/m 40%
StarStarStarStar Star
9.1