Van Arendonk Nederland1
cart Winkelmand
menu

Nieuw merk: ALOHAS

21/06/2021 door Esmée - Van Arendonk
Nieuw merk: ALOHAS
We hebben weer een nieuw merk: het Spaanse, op Hawaii geïnspireerde ALOHAS. Dit is een super hip schoenenmerk voor dames dat precies weet wat er in de modewereld speelt. Nieuwe trends worden razendsnel opgepikt en ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit snel opkomende merk!

Gemaakt in Spanje, ontworpen in Barcelona en geïnspireerd op Hawaii

ALOHAS is in 2015 ontstaan in het zonnige Hawaii. De allereerste schoen was een soort espadrille. Een beetje saai en niet zo on trend als nu. Tegenwoordig maakt ALOHAS namelijk een van de meest fashionable damesschoenen van het moment. Minimalistisch, sophisticated en perfect voor echte modemeisjes: dat zijn de schoenen van ALOHAS. De Hawaiiaanse invloeden zijn grotendeels verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor Europese trends. Alles wordt vandaag de dag lokaal ontworpen en geproduceerd in Spanje. De lijnen zijn kort, waardoor de kwaliteit van de producten én de werkomstandigheden nauwlettend in de gaten kunnen worden gehouden.

Zwarte clogs instappers met gouden kettingen ALOHAS Zwarte enkellaarsjes met vierkante neus ALOHAS
Klik op de afbeeldingen om direct naar de webshop te gaan en deze schoenen te shoppen

Duurzaamheid en on-demand productie

ALOHAS laat zich leiden door hetgeen de authentieke Aloha-cultuur inspireert: het verzorgen van de ‘’aina’’, wat land betekent in het Hawaiiaans. Ze proberen iedereen in te laten zien dat je ook trendy en modieus kunt zijn op een duurzame manier. Niet zoals we dat tegenwoordig zien in de maatschappij waarin er enorme hoeveelheden kleding en schoenen worden weggegooid. In plaats daarvan kun je ook duurzamer omgaan met mode door bijvoorbeeld tweedehandskleding te dragen, extra goed voor je kleding en schoenen te zorgen of door te kiezen voor schoenen van vegan leer.  

ALOHAS laat zien dat het geeft om de planeet door steeds meer schoenen te maken van plantaardige materialen. Het vinden van goede veganistische materialen (die eruit zien als leer, voelen als leer en van dezelfde kwaliteit zijn als leer) is super lastig, maar ALOHAS doet er alles aan om dit waar te maken. Sommige modellen zijn al gemaakt van vegan leer. De modellen die nog wel van leer zijn, zijn gemaakt van zo duurzaam mogelijk leer en waar mogelijk plantaardige materialen.

Daarnaast werkt ALOHAS met een on-demand systeem. Dit houdt in dat schoenen pas worden geproduceerd als er vraag naar is. Op deze manier wordt er precies gemaakt wat ook daadwerkelijk wordt verkocht en hoeft er niks weggegooid te worden. Als je direct via ALOHAS shopt betekent dit dat je wat langer op je schoenen moet wachten. Maar shop je via ons, dan hoeft dat niet! Wij hebben de schoenen ten slotte al voor je ingekocht.Follow the influencer

Zonder haar volgers was ALOHAS lang niet zo groot geworden als dat het nu is. Instagram heeft hier een hele belangrijke rol in gespeeld. Maar ook nu komt veel inspiratie van social media. Als je een volger bent van ALOHAS mag je meebeslissen in de nieuwe modellen en kleuren. Jij bepaalt wat je graag wil zien, en daar gaat het designteam van ALOHAS dan mee aan de slag. De modellen zijn modern en trendy, maar ook heel verfijnd. Denk aan sandalen met een vierkante neus, dunne bandjes en een hak, enkellaarzen met twee verschillende kleuren en clogs.

Noord, oost, zuid, west

Eén van de populairste modellen van ALOHAS is het enkellaarsje met vierkante neus. Elke kleur en print heeft een andere naam, zoals West, South, East en North. Voor komend winterseizoen hebben we een aantal van deze super toffe enkellaarzen ingekocht, zoals die met koeienprint of die met twee verschillende kleuren. Nog héél even wachten en dan kun je ze bij ons shoppen!

Tweekleurige enkellaarsjes met vierkante neus ALOHAS Enkellaarzen met koeienprint ALOHAS
Klik op de afbeeldingen om direct naar de webshop te gaan en deze schoenen te shoppen

Fashionable en duurzaam: dat zijn de schoenen van ALOHAS. Welk paar is jouw favoriet?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van nieuwe acties, kortingen en de allerlaatste trends!

Andere blogs: Dit zijn de sneakertrends van 2021, How to wear: trendy muiltjes, Tips om je schoenen lang mooi te houden
UGG Ultra Mini en Classic Mini: dé it-schoen van dit moment

UGG Ultra Mini en Classic Mini: dé it-schoen van dit moment

22/11/2022 door Esmée - Van Arendonk
Dit zijn de laarzentrends van herfst/winter 2022-2023

Dit zijn de laarzentrends van herfst/winter 2022-2023

8/11/2022 door Esmée - Van Arendonk
Pink is HOT - Barbiecore - Paarse en roze schoenen trend

Pink is HOT - Barbiecore - Paarse en roze schoenen trend

25/10/2022 door Esmée - Van Arendonk
Top