Fix

Schoen als flesopener - FUNFACT

8/09/2014 door Yasmin - Van Arendonk
Schoen als flesopener - FUNFACT

Een wat maffe titel, we weten het. Maar we stonden er dan ook van te kijken dat dit gekke wist-je-dat'je in realiteit gebruikt kan worden! Want een schoen als flesopener, zeg nou zelf; dat is toch te zot?! Tot we het onderstaande filmpje van het BNN programma 'Proefkonijnen' voorbij zagen komen. Ondanks het gebrek aan een flesopener kan er op allerlei manieren een heerlijk flesje vino open gemaakt worden. Wij als schoenenliefhebbers vinden het dan maar wat prachtig dat zelfs ons favoriete fashion-item, 'de schoen', ingezet kan worden.

Hoe het in zijn werk gaat? Men neemt de fles, zet deze in een stevige schoen, strikt de schoen strak aan, slaat met de zool een aantal keer hard tegen een muur en voilá, de kurk ontkurkt zich! Wij raden aan niet je mooiste aanwinst te gebruiken en al helemaal geen wit exemplaar uit je collectie schoenen...

Ook laten de 'Proefkonijnen' twee andere out-of-the-box wijzes zien ter vervanging van de flessenopener. Wij zijn uiteraard vooral fan van de schoen als flessenopener.

Wie heeft dit foefje wel eens gebruikt?


Diadora: het label voor de allermooiste retro sneakers

Diadora: het label voor de allermooiste retro sneakers

15/09/2020 door Esmée - Van Arendonk
Najaarstrend: vintage shabby chic en Engelse invloeden

Najaarstrend: vintage shabby chic en Engelse invloeden

8/09/2020 door Esmée - Van Arendonk
Top